About

Causes

Skills

GivePulse Stats

Groups

  • BrownEngage

  • Community Corps Program

  • The Swearer Center

  • The Arc of Blackstone Valley

  • Impacts

    Eve Glenn

    Eve @ Neurosurgery/ Clinical Shadowing

    Clinical shadowing of Dr. Gabriel Gonzalez-Portillo. Observed 18 patient-doctor interactions

    Gave 8.00 hours on 09/07/2020 with BrownEngage
    Eve Glenn

    Eve @ Laboratory Volunteering

    Started 1/28. Do 8 hours a week

    Gave 32.00 hours between 01/27/2020 and 02/22/2020 with BrownEngage
    Eve Glenn

    Eve @ DV Program

    12/4- 4 hours
    1/25- 4 hours
    2/1- 4 hours
    2/15- 4 hours
    2/22- 4 hours

    Gave 20.00 hours between 12/03/2019 and 02/21/2020 with BrownEngage
    Community Corps - SEADD

    SEADD workshop and meeting

    Gave 2.00 hours between 11/30/2019 and 12/01/2019 with BrownEngage
    Community Corps - SEADD

    5-6 PM meeting and Monday workshop with resource

    Gave 2.00 hours between 11/17/2019 and 11/18/2019 with BrownEngage
    Eve Glenn

    Eve @ PYA

    sticker table 4 the kids!

    Gave 0.50 hour on 10/01/2019 with BrownEngage
    Eve Glenn

    Eve @ Domestic Violence Program

    First Round of Hours:
    • 9/24
    o 5pm-8pm Volunteer Training (3 hours)
    • 9/28
    o 9am-12pm Volunteer Training (3 hours)
    • 10/1
    o 6pm-7:15pm Volunteer Training (1 1/4 hours)
    • 10/5
    o 8:30am-12:30pm Hotline Training (4 hours)
    • 10/13
    o 8:20am-12:30pm Hotline Training (4 hours)
    • 11/6
    o 1PM-5PM First Hotline Shift (4 Hours)
    • 11/13
    o 1PM-5PM Hotline Shift (4 Hours)
    • 11/20
    o 1PM-5PM Hotline Shift (4 Hours)
    • 11/27
    o 11AM-5PM Hotline Shift (6 Hours)

    Total Hours: 33.25 hours

    Gave 33.25 hours between 09/23/2019 and 11/25/2019 with BrownEngage
    Community Corps - SEADD

    9/22, 9/29 10/6, 10/20, 10/27, 11/3: 5-6PM meeting (1 hour)
    10/7, 10/2, 10/28, 11/4, 11/11: 11am-12pm workshop (1 hour)

    Gave 11.00 hours between 09/21/2019 and 11/10/2019 with BrownEngage
    Eve Glenn

    Eve @ Neurosurgery/ Clinical Shadowing

    7:15-2:00 on Monday
    7:45-5:00 on Tuesday
    7:10-3:30 Wednesday
    7:10-4-50 Thursday

    Gave 34.00 hours between 08/25/2019 and 08/28/2019 with BrownEngage
    Eve Glenn

    Eve @ Castellano Cosmetic Surgery

    Surgical shadowing

    Tuesday: 8-1:30 (5.5 hours)
    Thursday: 8-12:15; 12:45-4:00 (7.5 hours)

    Gave 13.00 hours between 08/12/2019 and 08/14/2019 with BrownEngage